Vicky en Jeff in Zuid-Afrika

Dag 27, 28, 29 & 30

Dag 27
Vandaag was er weer support group. Voor de Hindoes was het vandaag Christmas, ja serieus Christmas! Enkele Hindoes wilde nu dus iets goeds doen en kwamen dus een feest geven. Er was een springkussen, popcornmachine, suikerspin machine, echt helemaal top! Alle jongens kregen een voetbalshirt en de meiden een pop. Tussen de middag kregen ze allemaal een happy meal, het was echt heel leuk!
Vanmiddag lekker vrij geweest en nog even een paar uurtjes bijgeslapen ;) Vanavond lekker rustig aan en morgen lekker winkelen.
Het meisje waar we voor zorgen mag als het goed is morgen het ziekenhuis uit, dus dat is echt helemaal super!

Dag 28
Oehhh heerlijk uitgeslapen vandaag :) Najaa.. in hoeverre dat kan met een baby, maar we hebben het wel lekker rustig aan kunnen doen. Vanmorgen nog lekker in het zonnetje gezeten en 's middags shoppen!!!! Heerlijk de baby verwend. Mar en ik hadden op een gegeven moment gewoon geen handen meer vrij, we moesten toch echt gaan kiezen wat we wilde kopen! Maar wat ziet ze er mooi uit nu!
's Middags is het meisje waarvoor we zorgen naar huis gekomen, het was leuk om weer compleet te zijn! We hebben lekker met de meiden gegeten en zijn op tijd naar bed gegaan.

De baby heeft enorm last van buikkrampen dus de avond verliep niet echt soepel. Gelukkig hebben de meiden van het andere huisje aangeboden om haar de nacht te nemen, dan kunnen Mar & ik even een nachtje doorslapen :)

Per vandaag staat ook het weerbericht op Zoover voor als Jeff hier is, dus dat is een goed teken. Ook zijn vakantie komt dichtbij!

Dag 29
Vandaag zijn we gaan whale-watchen, echt super cool. In een mini rubberboot de zee op, wat een golven zeg! Maar het was niet voor niks, we hebben drie walvissen gezien. Zelfs de bestuurder van ons bootje was onder de indruk! De foto's zijn super geworden :) Op de terugweg naar het strand nog even in het water gesprongen, het zou zo mooi zijn onder water.. Nou viel dat wel mee, maarja toen was ik al met mijn kleren aan de zee in gesprongen dusjaa dan er maar van genieten :) Wel een beetje koud op de terugweg maar gelukkig was het mooi weer en was ik zo droog! 's Middags zijn we naar Durban geweest, eerst naar Victoria Street Market, een grote bazaar met overal hetzelfde ;) Vervolgens zijn we met de bus naar het voetbalstadion van Durban geweest, daar moet je toch geweest zijn! Het stadion heeft een of andere boog over het stadion lopen en daar kan je op, super mooi uitzicht. Je kan ervoor kiezen of je naar boven wilt lopen of met de skycar! Jullie mogen 1x raden wat het geworden is.. Vind die heuvels hier al zwaar genoeg! Vervolgens zijn we naar Ushaka geweest en bij Mojo gaan eten, dit is een typisch Zuid-Afrikaans restaurant. Het was echt super lekker en gezellig!
We hebben vandaag dus lekker de toerist uitgehangen!

Dag 30
Vandaag was het weer zover, we moesten weer aan het werk. Gelukkig was het een rustig dagje bij Bobbi Bear dus konden we lekker dingen voor onszelf doen. We gaan zaterdag een leuke dag maken van de Suport Group dus we hebben alvast wat leuke ideetjes bedacht. We gaan spekhappen, koekhappen, cakejes versieren, de muur verven, etc.. Wordt vast een hele leuk dag.

Rene Steevens

Leuk dat het allemaal goed verloopt vick met de dingen die je allemaal doet, ook als je vrij bent, mooi gezicht is dat he die walvissen, ik zal jeff nog een beetje afbeulen kan die lekker bij jou uit rusten:) ik zal hem netjes op het vliegveld afleveren en wens jullie al vast een fijne tijd toe, groetjes je nep vader!!!!

Fenke

Hee Vick! Je kan je dagboek zo naar een uitgever brengen 'mijn leven als vrijwilliger in Afrika' :) Geniet van je laatste weekje bij de kids en dan een welverdiende vakantie!!

Tamaar

Hee meid!

Heel leuk (en bizar) om te lezen wat je allemaal meemaakt! Heftig hoor!
Geniet er nog van en uiteraard ook van de vakantie met Jeff!
Miss you!
xxxx

Paul Wieland

Ook wel heel leuk dat je tussen alle bedrijven door ook nog tijd hebt om wat leuke dingen te doen in je vrije tijd.
Trouwens: Hindoe Christmas klinkt wel heel erg apart hoor :-). Fijn dat het meisje er weer is!
Het gaat ook wel heel erg snel, je tijd daar, bijna afscheid nemen en vakantie !

Yvonne

HAI vick, wat gaat de tijd toch snel he, alweer bijna voorbij zeg, maar zo te lezen heb je een geweldige tijd daar, gelukkig!Nog heel even en dan lekker vakantie vieren met Jeff. Alhoewel ik sommige verhalen en belevenissen van jou wel heel erg op vakantie vindt lijken hoor! Fijn dat het meisje weer terug is bij jullie, zal dadelijk wel niet meevallen om afscheid te nemen van alles en iedereen.
Gisteren nog met de Sedlmeiertjes en uiteraard de baby"s bij elkaar geweest,chineesje gehaald (lekker hé ha ha) Jeff heeft nog wat foto's gemaakt, zal je sturen nou veel liefs maar weer en de groetjes

Laura Steevens

Hi Vick!

Zo te zien heb je je deze dagen weer goed vermaakt! Alleen wat leukers dan de dagen ervoor! Al geeft dat ook voldoening, daarom zit je hier toch?!
Ik hoop dat je het de laatste week nog naar je zin hebt en het afscheid zal wel erg moeilijk worden!! Ik zou niet meer weg willen, ben door de verhalen toch wel een beetje benieuwd hoe alles af gaat lopen!! Vind het zo goed van je! trots!
Geniet van je vakantie met Jeff!! Hopelijkk krijgen we daarvoor nog 1 keer een verslag!

Liefs,
Laura Steevens

astrid

ha vick

Wat is het toch hard voorbij gegaan he!! nog maar 1 dag en dan zit het er al weer op!! ben wel heel benieuwd hoe het nu met die baby afloopt...hoop dat ze goed terecht komt maar vrees het ergste eigenlijk :-( maar dat horen we vast nog wel van je!!

In ieder geval alvast een heel fijne vakantie samen met Jeff straks, geniet nog van de laatste weken en tot snel!!

xx ook van kyan :-)